I samarbete med Biltid och Fordonsjuristen

Biltid

RPA Bilverkstad samarbetar med Biltid som återsäljer och skapar digitala tjänster så att du som bilägare ska få lättare att kunna anlita oss som verkstad. Så som vår onlinebokning, digitala Servicebook, information och planeringssystem mm.

Bilen symboliserar frihet och utgör en viktig del av många människors liv. Hos Biltid strävar vi efter att förbättra den tid som spenderas med och i bilen, och att skapa en positiv inverkan på bilägares och verkstäders upplevelser.

Vi på Biltid är medvetna om det pågående paradigmskiftet inom bilbranschen. Det är tydligt att både ägare och verkstäder står inför utmaningar när det gäller underhåll och reparation av fordon. För att möta dessa utmaningar arbetar vi aktivt för att skapa ekonomiskt gynnsamma förutsättningar för Sveriges bilägare och verkstäder att hantera och vårda vår imponerande bilpark på närmare 5 miljoner fordon.

Det är värt att nämna att bilen är en central del av den svenska vardagen, med hela 85% av Sveriges hushåll som äger minst en bil. Denna statistik understryker vikten av att erbjuda effektiva och kostnadseffektiva lösningar för bilägare och verkstäder.

Biltid samlar alla Sveriges verkstäder på ett ställe och är stolta över att erbjuda innovativa och smarta lösningar som förenklar och effektiviserar all hantering och kommunikation när det är dags för service och reparation. Genom att använda vår plattform kan bilägare och verkstäder spara både tid och pengar samtidigt som de säkerställer att deras fordon får den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar.

Vår vision är att förändra bilbranschen genom att erbjuda en unik kombination av teknologi och personlig service. Vi strävar efter att vara ledande inom branschen när det gäller att skapa en smidigare och mer givande upplevelse för alla som är involverade i hanteringen och vården av våra älskade bilar.

Biltid står för förnyelse, effektivitet och kundfokus. Vi är fast beslutna att fortsätta att driva branschen framåt genom att erbjuda banbrytande lösningar som förbättrar och berikar bilägares och verkstäders liv.